Woerden

Bij deze vestiging van Stichting Taalhulp, Taalhulp Woerden, kunnen kinderen uit de regio Utrecht West terecht voor vergoede dyslexie-zorg. Dat betreft onderzoek en behandeling.

Kinderen, zowel uit het basisonderwijs als het middelbaar onderwijs, waarbij de gemeente de behandeling niet vergoedt, zijn eveneens welkom voor behandeling van hun lees- en spellingproblemen.
Ook ondersteuning bij het Engels is mogelijk.

Aanmeldingen voor vergoede zorg worden zo snel mogelijk in behandeling genomen. Wanneer het dossier compleet is en geaccepteerd kan worden voor de vergoede zorg, komt uw kind op de wachtlijst voor onderzoek. De wachttijd hiervoor wisselt en is momenteel ongeveer 2 maanden. De wachtlijst voor behandeling is momenteel ongeveer 6 maanden.

Voor vragen kunt u vanzelfsprekend vrijblijvend contact opnemen via mail: a.vanderlist@stichtingtaalhulp.nl of telefoonnummer: 06 524 777 89